dimecres, 11 de juny del 2014

Halloween

Hi havia una vegada en un poble, Pep el xiquet de la fornera es va quedar tota la nit a casa de Joan el xiquet del cabrer.
Al dia següent Joan i Pep es van alçar a esmorzar i els pares no estaven, així que no van esmorzar molt. Quan van eixir tot estava desèrtic. Quan van caminar una estona algú li va tocar el braç, es van girar i… ¡Aaaaa! Hi havia un zombi darrer d’ells.
Mentre Joan li aguantava per a que no el mossegara Pep va anar a per una pala, va agafar la pala i… ¡Pum! En tot el cap del zombi, i el zombi va caure a terra.

Van anar corrent a casa a resguardar-se allí, el roí és que Joan hauria de fer unes coses al carrer així que va agafar el bat de béisbol i la pala.

La missió que tenien ara era anar a parlar amb l’alcalde per a vore que podien fer. Quan van eixir al carrer no van vore moviment però amb els prismàtics es podia vore que el carrer principal per anar a la plaça estava tancat per zombis així que havien de passar pels carrerons.

Van arribar a un carreró que havien tres zombis, van agafar i els van deixar K.O. ara havien de botar per damunt d’un muret, Pep va dir que pujaria ell primer i després ajudaria a Joan, quan Pep estava damunt del mur van deixar les armes Carrere i va vindre un zombi a per Joan i Pep el va deixar en terra. Joan va agafar la seua arma i es va anar corrent sense donar-li l’arma. Pep va córrer i li va dir que l’esperaria en el pont, va córrer mentre Joan cridava, traïdor!!

Pep va córrer uns 2 Km per al pont, i va esperar a Joan com una mitja hora.

Joan com no tenia ni una pedra per aturdir al zombi, va començar a pegar-li galtades al zombi per aturdir-lo, després de deu minuts el zombi amb la cara morada va caure a terra. Anava al pont però el mur impedia que Joan passara, es va fixar en un tractor que tenia a l’esquena.

Pep estava cansat de tant d’esperar i es va pensar que el zombi s’havia menjat a Joan, quan va començar la marxa vas escoltar un motor i amb els prismàtics va vore que el mur de pedra va caure, va esperar a vore qui havia trencat el mur i entre la polseguera va vore a Joan amb un tractor, Pep va muntar i van anar a la plaça.

Quan van arribar a la plaça es van fixar que estava tot ple de zombis, gairebé que tenien el tractor van posar la pala i el bat en cada roda perquè els zombis no mossegasen les rodes perquè podien rossegar-les. Anaven amb el tractor espentant i tirant els zombis amb la pala gegant del tractor.

Van arribar a l’ajuntament, van agafar el bat i la pala i van trencar una finestra per a entrar quan van entrar a l’ajuntament també estava ple de zombis, van pujar a la sala de l’alcalde i els va preguntar que passava.

L’alcalde va somriure i va dir que quin dia era hui, ells es van mirar i van dir els dos a la mateixa vegada, Halloween!

L’alcalde els va mirar i els va dir que l’altre dia el l’assossiació de veïns van quedar que es disfressarien de zombis i pegarien esglais als no zombis. 

Daniel Segovia
1ESO